Zaznacz stronę

Siej Ferment WARSZTATY – Podstawy Kiszenia i Fermentacji!

Kiszonki, ocet i antybiotyk – oczyszczanie, odporność i probiotyki.
Zapraszamy na warsztaty, na których dowiesz się od podstaw jak zacząć oczyszczanie swojego organizmu bardzo prostymi i bezpiecznymi sposobami. Na naszych warsztatach znajdziesz kompletne i fundamentalne zasady oczyszczania organizmu. To wiele lat osobistych doświadczeń oraz ponad 2 lata zbierania, kompletowania, testowania i sprawdzania informacji na temat funkcjonowania ludzkiego organizmu i metodach oczyszczania organizmu z toksyn.
Co zyskasz jeśli skorzystasz z naszych warsztatów? Unikniesz podstawowych błędów i negatywnych konsekwencji oczyszczania organizmu. Dostaniesz sprawdzoną wiedzę, dzięki zastosowaniu której Twój stan zdrowia na pewno się polepszy. Poznasz i zrozumiesz lepiej jak funkcjonuje Twój organizm i nauczysz się go słuchać. Dzięki tym warsztatom nie tylko będziesz wyglądać i czuć się lepiej i zdrowiej, lecz także wiedza ta pomoże Ci w ustabilizowaniu Twojej wagi, poprawie samopoczucia, zyskasz więcej energii, siły i witalności każdego dnia.
To swoista Instrukcja Obsługi Człowieka!
Ponadto nauczysz się, jak w prosty sposób zadbać o florę bakteryjną żołądka, który jest fundamentem zdrowia.
Zrobisz sobie podczas warsztatów słój  różnego rodzaje kiszone warzywa i owoce, które zabierzesz ze sobą do domu.
Wykonasz również samodzielnie nastaw na ocet jabłkowy, który również zabierzesz do domu.
Dowiesz się o dobrodziejstwach kiszenia żywności oraz w jaki sposób działają na Twój organizm. Opowiemy Ci jakie korzyści dla organizmu ma ocet jabłkowy i podamy mnóstwo przepisów na różne dolegliwości oraz kuracje upiększające 🙂

Zrobisz również dla siebie i swoich najbliższych naturalny „antybiotyk”, który będzie niezwykle pomocny w przetrwaniu jesienno-zimowego sezonu. Oprócz tego otrzymasz przepis na przygotowanie „Herbatki mocy”, która rewelacyjnie rozgrzewa i niweluje początkowe objawy przeziębienia. Dowiesz się również, jak przygotować w domowych warunkach naturalne probiotyki odbudowujące florę bakteryjną żołądka i jelit, takie jak Kombucha lub jogurt L+. Podpowiemy Ci także jak najlepiej w domu ukisić kapustę.